Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivy Ashby

22. 11. 2010 16:26
Vážne je neslušné ptát se proč lidí, kteří vám islám

vnucují a omlacují o hlavu? Proč? Příklad. Fiktivní. Chodila jsem do školy s jednou holkou. Byla průměrná, vypadala obyčejně, ale učila se stejné dějiny jako já. Vnímala příběhy z ciziny o ženách, které se vdaly za muslimy, byl jim odebrán pas, nedostaly děti, trpěly tak či onak. Ona si však našla muslima, s nikým jiným nechodila. Najednou obrátila a recituje dějiny jinak. Nesnáší židy a propaguje Araby. Pořád píše na net o tom, jak je islám mírumilovný, jak islám brání ženy, jak se muslimky mají fajn. No jsem prostě zvědavá baba a ptám se proč. Proč jsi konvertovala. jak jsi mohla? Copak jsi zapoměla na mezinárodní dění, na dějiny, na to, kdo jsi, odkud jsi, na tvoje jméno? Jak se můžeš dát k náboženství, které ovládá každý aspekt života? Nejenom desatero, ale příkazy o tom, kdo co a jak bude dělat, co kdo bude nosit a jak moc šířit víru. Víra, která se šířila mečem a ohněm. Ne, díky. Budu se dál ptát proč a odmítat ideologie.

0 0
možnosti

martin13

22. 11. 2010 16:32
Re: Vážne je neslušné ptát se proč lidí, kteří vám islám

A co odpověděla? Nebo snad strhala burku a vyrazila konvertovat manžela (či milence?)..

0 0
možnosti

katkota

2. 12. 2010 11:46
Re: Vážne je neslušné ptát se proč lidí, kteří vám islám

Ne kazda zena, provdana z Evropy za muslima, musi nutne trpet. To je jenom stereotyp a nevztahuje se na vsechny. Timto jit strasit ty holky-muslimky, nema smysl, zakazane ovoce chutna nejvic ... nebojte, oni vystrizlivi. A pokud ne, tak je to jejich zivot. Arabove skutecne voni lepe nez Cesi, to mi verte. A daji zene svuj obdiv a respekt najevo. Bohuzel, vetsinou jenom pred snatkem, protoze husicku, ktera kvuli nim konvertuje, si nebude vazit nikdy nikdo. Ale to je spis o charakteru a povaze te ktere holky nez o cemkoli jinem. Znam i manzelstvi s muslimy ktera jsou stastna a naplnena.

To papouskovani o Izraeli a Palestine a o falesnosti Bible mi take leze na nervy, ale co uz, nektere holky se v tom nasly. At maji a at jsou stastne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS