Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RN

9 99

27. 8. 2011 19:06
Skvěle napsaný článek, 100% souhlas! :-)

Chodím do fitka a někteří lidi tam nějakou tu kérku mají, ale opravdu jde většinou o prostituty nebo prostitutky (či pornoherce/herečky, i když ti pokud ještě točí, tak si kůži většinou nemrví, chtějí ji mít hezkou atraktivní). Taky je tam několik "kariéristů", jde většinou o lidi z bulváru atp. I když někteří vydělávají hodně, neznamená to, že nemají mentalitu našich slavných taxikářů, kolotočářů nebo mafiánů, proto si ty kérky asi i nechali udělat, aby vypadali v tom tvrdém světě (zkorumpovaného, zmafiánštěného) businessu drsňácky.

Jako asi koukej, nedělá mi problém mít kérku, patřím tedy mezi drsňáky, jestli mi nesplatíš ten úvěr zatáhnu je jistý nekošér páky nebo pošlu na tebe mlátičky!

Hodně to svědčí o úrovni našeho kapitalismu, nebo seriózností společností, bank ap., kde tito lidi působí.

Netvrdím ovšem, že lidi bez kérek jsou svatí.

2 0
možnosti
SF

Stary Fafa

27. 8. 2011 22:28
Re: Skvěle napsaný článek, 100% souhlas! :-)

Ze se tak ptam, jak ve fitku poznate, ze ten pan vedle Vas  je prostitut? ;-)

1 0
možnosti
JD

Draki

27. 8. 2011 14:19
Potetoši chtějí být jedineční. Ale tak nějak všichni stejně.

Článek je velmi trefný, vypovídající a o tom,že ťal do živého, svědčí vzteklé reakce potetošů. Ano, obvykle blábolí cosi o nepochopení či závisti,  svobodě projevu a své jedinočnosti ve skutečnosti vypadají všichni stejně. Napadají mě další motivy, proč se lidé nechávají tak hloupě pomalovávat. Nuda. V kriminále či na lodi není co dělat, tak lidé z nudy zkoušejí a experimentují. Kavárenský exhibicionismus a laciné pozérství. Vliv rádobyumělců, kteří se stávají idoly (post)pubescentů. Odvěké lidské opičení se v tomto případě kloubí s médii a reklamou podsouvanou potřebou "být jedinečná(ý)" Co na tom, že všichni jsou jedineční tak nějak STEJNĚ? Neradi totiž přiznávají, že potřeba nechat se počmárat není jejich autentická a už vůbec ne originální, ale byla jim skoro vždy vnucena zvenčí.:-):-)

1 0
možnosti
V

Vseobsazeno

27. 8. 2011 14:52
Re: Potetoši chtějí být jedineční. Ale tak nějak všichni stejně.

V tom případě je trefná každá urážka, na kterou dotyčný reaguje - což je naprostá hloupost. Navíc tu každý, komu se článek nelíbil, nejspíš nebude potetovaný (já například). Ne, obrana neznamená vinu.

Je přece jedno, že má tetování i někdo jiný, když ho nemají všichni. Proč lidé nosí různobarevné oblečení, jiný sestřih, šperky... to chtěj být taky jedinečný? Vždyť to určitě má už někdo jiný!

0 0
možnosti
O

OctoberAvantgarde

27. 8. 2011 12:17
Svoboda projevu? Váš případ to není.

Milá slečno...jediná z té vší lůzy a nevzdělanců a špíny, jste vy kdo má ten největší mindrák. Ať opomeneme rasové útoky ve Vašem článku či naprosto nechutnou urážku všech mladých i starších lidí, tak to vezmu ze svého případu. Já právě ukončila střední školu, abyste věděla maturita byla s vyznamenáním (to asi úplně nehovoří o nevzdělanosti a spodině, že?) momentálně si chystám na vysokou školu..a ano přiznávám, že jsem výtvarník a nesouhlasím s vašimi urážlivými výroky. Osobně jsem tetování chtěla od patnácti let (jediné snad v čem jste měla pravdu, že takovýto projev není pozitivním postojem ke svému tělu, to však není nic závažného jelikož co si budeme povídat nízké sebevědomí má polovina národa. Vy byste ho naopak potřebovala trošku snížit), ale víte já v těch patnácti nešla a nenechala si ho udělat...místo toho jsem 5 let rozjímala o tom, zda-li ho opravdu chci a co vlastně chci.

1 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

27. 8. 2011 19:11
Re: Svoboda projevu? Váš případ to není.

kde jste nasel rasove utoky?

0 0
možnosti
JK

Jendien

27. 8. 2011 11:51
Ubohost

Mila slecno, na demokracii je to smutne a zaroven hezke ze kazdy clovek muze slusnou formou bez urazek vyjadrit svuj nazor at je omezeny nebo nikoliv. Vas se tyka prvni priklad, soudit lidi podle dredu a tetovani je velmi nevkusne. Celkove dat na vzhled, preci neni dulezite co ma kdo na hlave ale v hlave!!!!! Rad bych apeloval hlavne na Vasi dezinformaci ohledne tetovani v usa a anglii. V techto mnohem vyspelejsich zemich, alespon co se premysleni a socialni interakce tyce, je situace mnohem lepsi. Mezi tetovane lidi patri mnoho vlivnych CEO a manazeru korporatnich firem. Vase omezene az s demenci hranicici nazory postizene socialistickou vychovou na internet nepatri. Nechte si je na ilegalni schuzky mladych komunistu nebo ulicniho vyboru. Nejdrive zajedte do te ci one zeme, promluvte si s kvalifikovanym personalistou, pote muzete delat rozumne a smysluplne nazory. Wake up!!!!!

0 0
možnosti
SC

Spravedlivy Cech

27. 8. 2011 11:53
Re: Ubohost

Kvalitní personalista lidi s viditelným tetováním vyřadí už v prvním kole.

1 0
možnosti
SC

Spravedlivy Cech

27. 8. 2011 10:53
Karma skoro 40 - Gratuluji

R^R^R^

0 0
možnosti
J

JanHolota

27. 8. 2011 9:47
K NEUVĚŘENÍ

Je až k neuvěření, že někdo vynaložil námahu pro něco tak zcestného...smutné.

1 0
možnosti
I

ines1982

27. 8. 2011 8:54
jsem kariérista

mám na rameni portrét své dcery, jsem proto prostitutka, fe'ták a nevím co ještě? Lidi jako vy, by měli raděj držet slušně ústa, uvědomte si že jsme v 21. století doby kdy nám bylo říkáno co nosit a co ne, jsou díky bohu pryč. Jinak mám kamarádku, která má potetovanou celou ruku a dělá v bance na personálním, než budete soudit a urážet lidi, přemýšlejte.

0 0
možnosti
TS

Taisun

26. 8. 2011 23:27
Autorko

Velice povrchní a zaujaté,jak to říkal náš profesor cituji:není hlavní co má člověk na hlavě ale co má v ní.Dle vašeho chápání věci je každý holohlavý skinhead tak ho taky nezaměstnám,každý rom je hloupý tak ho taky nezaměstnám atd.

2 0
možnosti
LC

La Canadienne

26. 8. 2011 20:35
jedna potetovana karieristka

Vazena pani,

dam vam jeden priklad potetovane karieristky a to sebe; uspesne jsem vystudovala vysokou skolu ve dvou jazycich, pracovala v Cechach i v nekolika cizich zemich a v dnesni dobe ziji dlouhodobe v Kanade. Praci jsem zde hledala presne 2 dny. Tetovani jsem si navrhla a nakreslila sama a ma pro me vnitrni vyznam. Nemam potrebu ho kazdemu ukazovat a nekteri mi pratele zjistili az na plazi, ze mam nejake tetovani. V Cechach jsem dokonce pracovala pro mezinarodni personalni agenturu:)....Myslim, ze nema cenu dodavat neco vic...;-)

3 0
možnosti
C

celim

26. 8. 2011 21:30
Re: jedna potetovana karieristka

Ale sam jste řekla, že není to Vaše tetování viditelné, ale až na pláži! Takže není co dodávat!;-)

3 0
možnosti
MB

Michal Brandstetter

26. 8. 2011 19:47
0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog