Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RO

Rozlousknutý oříšek

26. 8. 2011 11:18
Drahá ženo

Tento hloupý text mi právě vnuknul nápad dalšího tetování, děkuji.

Ale aby se neřeklo. Vy jste typická, ženská, co musí kecat do všeho (jak píšete), já studuji umění. Tetování je umění, vždy bylo a vždy bude. (Zde neberu v potaz holčičky s hvězdičkou na kotníku). Ta představa, že lidské tělo může sloužit jako místo pro vyobrazení formy umění, je krásná a to, že si to nemyslíte Vy, akorát znamená, že nemáte žádné estetické myšlení. V naší době je tetování ještě ve fázi experimentu, ale počet tetovaných lidí, kteří to dělají, protože se jim to líbí, roste. Působíte dojmem člověka co se koupe v předsudcích, má zažitý standart a když vám ho narušují lidi s tetováním, tak jsou vlastně hrozně hloupí a špatní a hlavně nejsou NOMRMÁLNÍ. Jediná normální jste tady Vy. Samozřejmě protože "normální" lze tak snadno definovat. Gratuluji za urážlivý, sprostý blog a rozpoutání urážlivé a sprosté disuze. Dobrá práce. A váš sloh je jak od páťáka.

5 0
možnosti
TJ

dory

26. 8. 2011 12:04
Re: Drahá ženo

Souhlasím :-) Tedy až na větu ohledně estetického myšlení. To, že se někomu tetování nelíbí, přece neznamená, že nemá estetické cítění, které je navíc značně subjektivní ;-)

0 0
možnosti
E

ephemeroptera

26. 8. 2011 10:56
Mám to asi nějak zakódované, ale

když uvidím nějakou krásnou holku, která mě opravdu zaujme, a pak na ní uvidím tetování (obzvláště typu "tramp stamp"), je to, jako by na mě někdo chrstnul kýbl ledové vody ... okamžitě ztrácím zájem ... ani nevím proč.

2 0
možnosti
MV

wostrey

26. 8. 2011 10:24
no, nevim.

Doporucuji zajet se podivat na prazsky chodov do komplexu technologickych a kancelarskych budov jmenem The Park. Budovy vysoce kvalifikovanych lidi, prevazne z technickych a financnich profesi. Garantuji vam, ze mezi nimi minimalne pet lidi s dredy a minimalne stejny pocet tetovanych lidi najdete.

Dale, tvrdit o nekom, kdo si necha na telo (hrudnik, zada) vytetovat napriklad portret zesnuleho clena rodiny ci rodinny erb ze je kriminalnik ci nejaka spodina...to chce slusnou davku predsudku.[>-]

2 0
možnosti
RB

blazir1

26. 8. 2011 13:01
Re: no, nevim.

Nic takoveho nepsala, psala ze clovek co si necha vytetovat portret zesnuleho clena rodiny ma nějaký problém v duši. A to sedi.

0 0
možnosti
PI

pavlik05

26. 8. 2011 10:01
a jeste jedna vec me k tomu napadla po precteni

posledniho odstavce.

Neziskovky jsou plne lidi o ktere byste si asi neoprela kolo. Pripada vam prace nevladnich organizaci jako podradna prace? Prace ktera nema prestiz, ale mozna o to vic jde k jadru veci pozbyva podle vas smyslu pokud hledi na jine kvality nez ty povrchni?

0 0
možnosti
OM

Hagen

26. 8. 2011 10:16
Re: a jeste jedna vec me k tomu napadla po precteni

Jsou různé "neziskovky", ale v těch kde jsou zaměstnáni "chodící galerie a kovošrot" to jsou většinou jen placené fleky pro flákače, kteří pod záminkou humanistických keců ala Havel jen vysávají státní rozpočet.

3 0
možnosti
TJ

Věra Pohlová Jr.

26. 8. 2011 9:57
Autorka trpí poruchou osobnosti?

Tolik předsudků v jednom článku se často nevidí. Styďte se a začněte na svět koukat s otevřenýma očima.

2 0
možnosti
PI

pavlik05

26. 8. 2011 9:53
fujtajbl

tolik zavisti a zasti v jednom clanku .. slecno/pani, priznejte se, ze vam ujel vlak?

Sam tetovani nemam, ani piercing a samozrejme bych zohlednoval cast tela vzhledem k tomu ze tetovani povazuju za vec "na trvalo", ale potreba psat o tom clanky, to musi bejt kvalitni motivace.

3 0
možnosti
TM

klof

26. 8. 2011 9:33
Tetování

Původně jsem myslel, že to je recese... Co je na tom špatného, když se někdo zkrášlí piercingem nebo kérkou? To nemá s pracovními výkony a kariérou přece nic společného. Pro mě je u ženské piercing a kérka stejné, jako když má náušnice a make-up. A u chlapa? Já mám jednu kérku a dělám s ní docela slušnou kariéru a jinak si myslím, že jsem celkově v "normě" :-D  Je ale pravda, že všeho s mírou... Dr. Franc je sice ínteligentní a chytrý člověk, nicméně vypadá jako strašidlo:-/

2 0
možnosti
C

Cynyc_

26. 8. 2011 8:29
Obsah nechutný, základní myšlenka zvrácená.

Protože těžko lze jinak než zvrácenost nazvat přesvědčení, že kariérismus je přijatelnější než tetování.

2 0
možnosti
N

nond

26. 8. 2011 8:11
Nechapu

Proc tu pani prudite. Me treba otevrela oci.

Proste dam vypoved, zrusim zivnost, necham si odstranit svejch 5 tetazi a pujdu v jejich stopach.

Zdrhnu do ciziny, protoze tady se mi asi nedari, nebo potrebuju od neceho utect.

Povesim se na krk nejaky tlusty anglance a budu doma prat pokadeny plinky, holkt budu konecne poradnej karierista.

Az se za 2-3 roky budu nudit, budu uplne odtrzenej od reality a uplne zblbej sledovanim TV ROMANTIKA (pripadne krafanim s lidma, co jsou take jen doma a piji caj s mlekem), tak si zalozim blog.

8 0
možnosti
K

Kacha

26. 8. 2011 11:52
Re: Nechapu

výborný plán ;-D

0 0
možnosti
A

akleen

26. 8. 2011 7:27
vse bude asi jinak

Popravde zadne Union Jack tetovani a podobne blbiny jsem ve svem okoli jeste nevidel a to tipuju 30% z lidi se kterymi se setkavam nejake tetovani maji. Ze vy se pohybujete mezi kriminlanikama? To by pak vse vysvetlovalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog