Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

teresaappel

1. 9. 2011 19:52
Moudrý človek má moudrost v srdci, hlupák na jazyku.

To už si děláš prdel ne?! :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 0
možnosti
MH

kolos.veliky

1. 9. 2011 6:16
super

dlouho jsem se tak nepobavil. Jenom nechápu jednu věc. Už skoro dvacet let pracuji v bankách. Proč tam já nepotkávám ty spousty vzdělanců s dready, piercingy a potetovaných od hlavy až k patě? Nevím. Ani na ulicích nikomu nekouká zpod saka decentně drak nebo jiná příšera. Ale neodsuzují to. Ono na krásné mladé ženě nebo svalnatém chlapci to tetování může někdy vypadat i hezky. Nechtěl bych to ale vidět o 30 kilo později. Prosím napište zase sborník příspěvků elity národa.

0 0
možnosti

dva mraky

1. 9. 2011 9:59
Re: super

Co na to říct o třicet kilo a třicet let bude bude dotyčný/dotyčná očklivý naprosto kompletně a tetování už tomu nijak nepřitíží.

Nikdo snad neříká tetovaní lidé jsou elita, oponenti autorky se snaží říct tetování nevylučuje že jde o příslušníka elity.

1 0
možnosti

Pančelka

1. 9. 2011 1:33
co na ten článek říct..

Pravděpodobně žijete v prostředí, kde je o dost silnější tak na konformitu než v Čechách. I když je otázkou, co ta konformita vlastně je, protože je vcelku jedno s jakou společenskou skupinou se člověk chce spojovat  a jak se prezentovat, jestli je zaměřen na ovlek nebo n adredyy ......nicméně zatím vidím určitou touhu vymezit se proti konzervativním lidem s jejich častokrát zjednodušenými a omezenými názory a předsudky.....Alespoň tak to bylo u mě,když jsem si chtěla pořídit piercing, mám ho v uchu, je vidět jen když si odhrnu vlasy, je to malý, čirý, broušený kámen  a musím říct, že elegantní. Líbí se mi a vyjadřuje moji nechuť k omezeným lidem, kteří mají pocit, že se to hodí pouze pro nižší třídy.....

3 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

1. 9. 2011 1:00
ŠKODA

že nejde dávat autorům blogů zápornou karmu.Pak by se poznalo jak na tom autor je.v tomto případě by autorka šla do těžkého mínusu!!!!!!

2 0
možnosti
K

Kchodl

31. 8. 2011 22:33
Nechápu

Paní Ivana si z vás prostě dělá prachsprostou legraci, baví se tím, jak se tu všichni rozčilují a myslí si, jak na všechny vyzrála a setřela je. Nechápu, jak někdo, kdo o daném problému neví zhola, ale zhola nic a předhazuje tady nějaké statistiky bůhví odkud, jako odrazovou rampu pro svůj bezduchý článek, může sem přispívat. Jestli je to myšleno jako legrace, tak je to trapárna, jestli je paní Ashby opravdu tak zabržděná....pak hodně štěstí do dalšího bezstarostného žití mezi "čistými" lidmi bez dreadů a bordelu na ksichtu. Ještě by mně zajímalo, jak paní Ivana A. přišla na to, že je na rozdíl od těch potetovaných, zadreadovaných a propíchaných kriminálních živlů, přínosem pro společnost, jak psala ve svém prvním článku na toto téma. Že by osvícení???

1 0
možnosti
IA

Ivy Ashby

5. 9. 2011 5:40
Re: Nechápu

citace? Kde že to říkám?

0 0
možnosti
KM

hekathea

31. 8. 2011 21:49
kde nic není..

"Jdu na procházku. Bydlím v krásném velkém americkém městě."  Inu tak se starejte o své krásné velké americké město a nekomentujte něco, čemu ani zbla nerozumíte. On totiž pobyt v Americe patent na rozum nedává..

3 0
možnosti
R

rudaz

31. 8. 2011 22:04
Re: kde nic není..

Správně, od USA se nemusíme učit. Pouze od géniů, které si z Evropy přivezli:

„Nemůžete-li sloužit jako jiný příklad, tak alespoň jako odstrašující.“ » Albert Einstein. (opsáno od J.Grygara).R^

1 0
možnosti
TA

tajny agent

31. 8. 2011 17:45
Ja v rychlosti vidim duvody asi tyto ...

1. moda, 2.prislusnost ke skupine, 3. zvedani si sebevedomi 4.hledani pevneho bodu v zivote  ... ( nektere z tech duvodu se prelinaji jako napr. moda take muze spadat do prislusnosti ke skupine ale take ke zvedani sebevedomi)muzete me body doplnit ... nemam v tuto chvili tolik casu ... . Z techto duvodu ja osobne chapu a prijimam "prislusnost ke skupine" jak jediny pro mne pochopitelny (protoze byt soucasti lidske spolecnosti vnimam jako naprosto prirozene pro cloveka a neni kady natolik pevny aby zvracenym pozadavkum spolecnosti vzdoroval)a tak spis negativne popisujici lidskou spolecnost tyto veci vyzadujici nez nositele samotne. Tam podle mne spada napr. i plasticka operace-napr. zvetseni prsou ... v normalni spolecnosti by se mel kazdy citit svobodny byt sam sebou, byt prijiman takovy jaky je a nemit tak zadny tlak na to se nejak obmenit kvuli zkazene spolecenske poptavce.

0 0
možnosti

dva mraky

31. 8. 2011 23:29
Re: Ja v rychlosti vidim duvody asi tyto ...

Z hledika jeho priznivcu je tetovani predevsim krasleni/obzvlastneni tela. Prosim vas nezkousejte vymyslet trakar a ucte se od ostatnich.

0 0
možnosti

pakoss

31. 8. 2011 17:43
Tetování?

Když někdo chce, ať ho má.

Mně přijde legrační představa, jak nyní mladí a dynamičtí lidé za pár desítek let budou chodit v chodítku někde v domově důchodců a "hrdě" budou vystavovat na své svraštělé stařecké kůži to "cool" tetování.....;-D;-D;-D

0 0
možnosti

dva mraky

1. 9. 2011 10:03
Re: Tetování?

Myslím že pokud to tetování nebylo neuvážené bude to v sedmdesáti letech pěkná připomínka časů kdy člověk byl mladý a krásný. Jak řekla jedna potetovaná holka co bude až bude stará: "Nic budu stará a potetovaná"

0 0
možnosti
J

JamesJosephWray22

31. 8. 2011 17:35
Nechci se s Vámi

příliš hádat vážená paní. Ale jen tak pro pořádek uvedu, že jsem vysokoškolsky vzdělán (magistr práv), můj měsíční hrubý příjem činí cca trojnásobek průměrné mzdy (podle zakázek) a přesto jsem majitelem četné tetováže. Můj otec razil jedno heslo a podle mého názoru se sem perfektně hodí. Vždy říkal: "Nezáleží co máš na hlavě, ale co máš v hlavě". Jestliže soudíte lidi podle vzhledu/zjevu pak vězte, že takové chování lze označit za ignorantství. A z omezenosti Vás nevyléčí ani "dobrá čtvrť", či prestižní zaměstnání. To jak se oblékáte, či jinak zdobíte neovlivňuje vaši odbornost či pracovní erudici, myslete na to prosím ;-)

6 0
možnosti
TA

tajny agent

31. 8. 2011 17:50
Re: Nechci se s Vámi

Sverte se nam ... proc jste se nechaval tetovat ... ale prave duvody. Abychom teda mohli posuzovat vas vnitrek ...

0 0
možnosti
A

as400

31. 8. 2011 17:10
Kérka neboli tetování

Kérka neboli tetování patřila kdysi k poznávacím znamením zločinců. Normální a slušný člověk by si raději nechal ruku useknout, než by si nechal kérku udělat. Nedovtipní jedinci z toho udělali módu a dneska kdo nemá kérku, ten není in. Kam ta doba spěje!

"O tempora o mores!" Tak volali už staří římané.

Pan mlynář v babičce ovšem pravil "Proti gustu žádný dišputát".

Já pravím - "když mi z kérky nebude někdo dělat pracovní podmínku, tak ať se lidi nechávají tetovat třeba i na sliznicích skrytých v záhybech svého těla, je mi to jedno. Hlavně když mně k tomu nebude nikdo nutit, abych to opakoval".

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog