Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kajakama

31. 8. 2011 16:04
Lidi s tetováním jsou všichni vyrovnaní a vzdělaní a supr

Za mých rodičů bylo tetování symbolem návštěvy vězeňského zařízení či jiného nápravného ústavu. V časech dál minulých mělo každé tetování a jiné zdobení těla svůj náboženský význam. Dnes se nechávají lidé zdobit z různých důvodů a nevidím důvod, proč by měli být okamžitě odsouzeni. Sama jsem tetovaná, pracuji v bance, nikdy to nemělo vliv na mou práci ani na postup, vždycky jsem se musela vypracovat vlastní pílí.  Jak to, že i v dnešní době hlásající všeobecnou toleranci je někdo s tak omezeným pohledem a svět?

1 0
možnosti
TA

tajny agent

31. 8. 2011 17:29
Re: Lidi s tetováním jsou všichni vyrovnaní a vzdělaní a supr

Byt posouzen (jako napr. nevyzraly) neni totez jako byt odsouzen (jako napr. zlodej)  ... ac to cloveku, co si o sobe mysli jak velice vyzralym je, muze pripadat. Vyzraly clovek si nic na trvalo nechat do kuze napsat , nakreslit  nepotrebuje ( je totiz pevny ve svych nazorech a berlicku ve forme trvaleho napisu nebo obrazku na vlastnim tele nepotrebuje, nebo si dostatecne uvedomuje ze obrazek co se mu libi si muze povesit na zed neb to bude i kvalitativne vyssi trida )coz samozrejme nevyzrala osobnost jaksi ze sve podstaty pochopit nemuze, a tudiz diskuse na toto tema mezi temato dvema stranama je zbytecna az na pripady, kdy nevyzraleho posune smerem k vyzralosti, coz jsem tady zatim nespozoroval, mimo par detinskych, urazenych vykriku snazicich se zesmesnit oponenta.( vas prispevek k nim samozrejme nepatril) Jestli chcete byt lide v teto diskusi konstruktivni a snazit se dopatrat jestli je tetovani prirozene nebo ne, tak zacnete diskutovat na tema duvodu proc se lide tetuji.

0 0
možnosti

doriana_

31. 8. 2011 15:13
"Bydlím v krásném americké městě"...

To asi hovoří za vše...Jdu hledat nějaký dobrý tetovací salon...:-)))Rv

2 0
možnosti
DT

dr. Tereskin

31. 8. 2011 14:34
Divím se, že té

slepici máte chuť něco vysvětlovat. Omezenec zůstane omezencem, ať už tetovaným, nebo ne a autorka je klasickým příkladem omezené slípky. Jinak tetuáž mám již přes deset let a nikdy jsem nelitoval.

5 0
možnosti
DK

Danny_Kay

31. 8. 2011 14:16
No...

...pokud bych mel sve kamarady rozdelit podle tetovani a piercingu a bez niceho, pak rozhodne ti potetovani a opiercingovani jsou v prumeru...jak to rict? Blbejsi...

0 0
možnosti
A

angi5

12. 9. 2011 21:35
Re: No...

Hmm,jenže to že zrovna vaši kamarádi jsou-blbější-není tím že mají či nemají tetování:-))Já mám zase známé dva vysokoškolsky vzdělané lidi bez tetování a když od nich dostanu e-mail,nestačím žasnout co hrubek v tom psaní od nich je!! To je v hlavě,ne na kůži:-P

0 0
možnosti
JN

coyotte

31. 8. 2011 11:51
Velké krásné americké město :D

Milá dámo, zajeďte někdy do Berlína, je to také veliké, krásné, kdysi německé město. Tetovacích salonů je tam víc než kdekoli jinde a mám pocit, že neexistuje obyvatelka bez tetování nebo piercingu. Ale mají ho lidé napříč sociálním spektrem, staří, mladí, hubení i tlustí, barevní i černobílí. Taky se mi nelíbí slečny s potetovanými ňadry, ale je to jejich volba a v životě bych nikoho takového neodsoudil. Doporučuju vám sejít se s panem V. Franzem, abyste změnila názor na potetované lidi. Je to skvělý člověk, i když s potetovaným obličejem...

2 0
možnosti
JK

pesimistka7

31. 8. 2011 9:44
Tak pokud jste toho názoru,

..., že tetování "není normální", těžko si asi budete umět představit lidi, kteří nelitují, že se nechali tetovat, byť mladí...

Je mi zřejmě málo na to, nicku astrudina, abych zapomněla na dobu, kdy mi bylo 18, i na to, jak na 18 leté pohlíželi lidé "ve věku jejich rodičů" (navíc není to tak dávno, kdy v 18 někteří už rodiči byli - v mých 18 to už mnoha lidem připadalo "brzy", dnes je brzy i 25). Paušalizovat opravdu nelze. Je to i ve výchově, jak rodiče děti vedou, k přemýšlení, k informování se, k zodpovědnosti (btw: sex je "povolen" od 15 a také s ním v tom věku všichni nezačnou a není to proto, že by nevěděli o co jde...). Hranice je nastavena na 18, tak to musíme respektovat a doufat, že jsou "připraveni" být samostatní a rozhodovat za sebe. Holt někdo bude připraven lépe, někdo hůře,(i když např.stran shánění informacích jsme sakra jinde, než třeba před boomem tetovacích salónů ) - to je život.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

31. 8. 2011 9:48
Tohle patřilo do vlákna

s titulkem: "SOuhlasím s příspěvkem nicku 9 99 níže"astrudina včera 14:37

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

31. 8. 2011 9:22
Ať si každý dělá,

co chce. Neříkám, že bych nezaměstnal potetovaného. Ono to opravdu není kriterium pro zaměstnatelnost. Měli jsme tetovaného ajťáka s dredama a propíchaného asi na 10 místech v obličeji. Fajn kluk. Ale tetování přece jen o člověku něco vypovídá. Jednak tím, že je to na furt. No budiž, snad si to dobře rozmyslel. Ale zvlášť zajímavé jsou nápisy jako u níže uvedeného budoucího nositele Nobelovy ceny z gymplu "Jen Bůh mě může soudit" apod. To bych se hned zamyslel nad tím, jak takový zaměstnanec bude třeba  přijímat kritiku při ročním hodnocení ;-)

2 0
možnosti
P

pk9

30. 8. 2011 23:56
Ke studii

Paní Ashby,

myslím, že jste v té studii přehlédla pasáž "Discussion", která upozorňuje na limity získaných výsledků a závislostí. Např. data byla sbírána v letech 1995-6, nemyslíte, že za těch 15 let se pár věcí změnilo? Ona i ta interpretace bývá ošidná a přidám školní příklad ze statistiky: podle dat vychází závislost, že ženy, které nosí v kabelce zápalky mají o xy% častěji rakovinu plic než ty, v jejichž kabelce zápalky nenajdete a tak byla potvrzena hypotéza, že zápalky způsobují rakovinu plic :-)

Hezký večer.

2 0
možnosti
JK

pesimistka7

31. 8. 2011 9:49
Re: Ke studii

:-)R^

0 0
možnosti
KB

Kolokol

30. 8. 2011 23:16
Nebýt tohoto blogu, tak bych ani nevěděl,

že tetování je dnes nějaký problém. Pro info, je mi málem šedesát, tetování nemám a pracuji ve finančnictví. Kromě práce máme i různé akce, sportovní atd., takže člověk vidí kolegy a kolegyně čas od času s některými odhalenými partiemi. Odhadoval bych, že tak každá třetí dívčina má nějaké tetování (na rameni, na boku, na noze). Nikdy jsem nezažil, že by to byl  sám o sobě nějaký problém, nebo že bychom tomu při přijímání přikládali nějakou váhu. Samozřejmě jde o celkový dojem. Lepší chytrá holka s vytetovanou růží na rameni, než protivná upocená matrona nebo chlápek, co měl oblek v čistírně naposledy před pár lety a košili u krku má o 2 čísla menší.

5 0
možnosti
T

tynyje

30. 8. 2011 22:21
Že by vás podvedl manžel s potetovanou ženou?

Mám na stehnu tetování "Only God can judge me" (a předpokládám, že když jste v té Americe, tak zajisté víte, co to znamená) a mám to tam vytetované přesně pro takové lidi jako jste vy. Nechci to tady psát a vychloubat se, ale když vidím co si o lidech s tetováním myslíte, tak vám to sem musím napsat...Studuji opravdu kvalitní a prestižní gymnázium, mám nadprůměrně vysoké IQ, velmi dobře ovládám francouzštinu a angličtinu a rozhodně nejsem nějaká prostitutka, jak si myslíte o ženách s tetováním. Přemýšlím nad VAŠÍ psýchou. Že by vás manžel podvedl s nějakou tetovanou ženou? Někdo tetovaný vám vyfoukl vyšší pozici v práci, o které jste tak snila? Někdo tetovaný vás v dětství bil, zneužíval nebo podobně týral? A nebo máte někde poblíž sebe někoho potetovaného, kdo je prostě lepší než vy a vaše ego to nedokáže unést? Myslím to vážně - zapřemýšlejte nad sebou, třeba si přiznáte něco, co vás už dlouho tíží, protože v tomto odporu k tetování je nějaký komplex.

0 0
možnosti
AJ

astrudina

30. 8. 2011 23:24
Re: Že by vás podvedl manžel s potetovanou ženou?

ještě jste ani nedostudoval střední a už takový důkladný pokus o psychologický rozbor.... prostě je vidět, že článek ťal do živého, to se tu sbíhá potrefených hus:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog