Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

mibo72

29. 8. 2011 17:00
Na tetování

nevidím nic špatného. Vcelku mi je jedno, jestli ten dotyčný(á) má tetování po celým těle, nebo jenom někde. Jestli je ta kerka barevná, nebo jenom modrá. Jestli v tom někdo spatřuje nějaký význam nebo to má jenom proto, že se mu to líbí... Uvažoval jsem taky o pěkný kerce, jenomže, při vzpomínce na stáři jsem si to nakonec rozmyslel.

1 0
možnosti
J

janne

30. 8. 2011 11:21
Re: Na tetování

Musite to vzit trochu sportovne - ve stari kuze cloveka vypada stejne hrozne, at uz s tetovanim nebo bez ;-)

2 0
možnosti
MK

Atenka

29. 8. 2011 16:21
pochvalme autorku, jak je normální

Dle mého se jen autorka potřebuje ujistit, že ona je ta normální, v pořádku, jde s davem a není nevyzrálá.

Co kdybychom jí to my všichni s tetováním potvrdili, ona bude spokojená a přestane prudit? :-)

2 0
možnosti
AJ

astrudina

29. 8. 2011 17:47
Re: pochvalme autorku, jak je normální

když vás názor paní Ashby tak popouzí, tak proč to čtete a ještě vynakládáte energii na psaní odpovědi?

Milujte své tetování, pyšněte se jím a...nedělejte psychologické rozbory druhých  - to vám fakt nejde!

0 0
možnosti
TA

tajny agent

29. 8. 2011 14:58
Ja vam to asi vysvetlim ...

Ceska republika je v soucasnosti zemi s velice nizkou moralkou ... takove velke vezeni ... takze potetovani , nevyzrali jedinci na vas huknou i z profesi ze kterych byste to necekala. Jinak urcite s vami souhlasim ... proste potetovany clovek ( vyjma tech co si tetovani nechali udelat v mladi a lituji toho a pod.) je proste nevyzrala, do znacne miry dusevne omezena osobnost a mira vzdelani-toho, co ten clovek vi o nejakem oboru s tim v podstate nema zadnou souvislost. Ziji v soucasnosti v cizine a s cechem mam asi tuto zkusenost - vysokoskolsky vzdelany nebo ne tak se tvari a snad i sam veri ze je nejchytrejsina svete, mistnimi obcany pro jejich slusnost a dodrzovani pravidel pohrda, nadava na ne kdyz neco udelaji spatne ale sam se snazi krast a podvadet ruznymi zpusoby ... abych to shrnul ... cech si o sobe mysli ze je elita ale ac vysokoslosly vzdelany je v podstate jenom spodina blizka kriminalnim zivlum. Samozrejme nelze hodit na kazdeho, je ale smutne jak to s moralkou v CR je.

0 0
možnosti
KB

Kolokol

29. 8. 2011 15:44
Re: Ja vam to asi vysvetlim ...

Jasně a ty jsi už v té cizině takový NEČECH.

0 0
možnosti
N

Narhea

29. 8. 2011 11:16
Troska tolerance

Chapu, ze Vam tetovani lide "nevoni", mozna je to tim, ze zijete moc dlouho v Americe, kde je mozna nazor vetsiny obyvatel na tetovani odlisny od nazoru obyvatel CR. Nadruhou stranu potetovani lide Vam nicim neublizuji a to, ze se rozhodli ozdobit si sve telo necim, co neni uplne standartni neni podle me duvod k tak ostre kritice. Sama jiste chodite ke kadernikovi mozna i ke kosmeticce apod. nepochybuji, ze take rada nakupujete obleceni. Takze vlastne delate presne to, co potetovani lide. Snazite se zalibit se sama sobe, vylepsit sve telo. Bohuzel vlasy upravene kadernici jsou obecne prijimany lepe, nez potetovana ruka. Prestoze oboje ma stejny vyznam - vypadat lip.

Chapu, ze nektere reakce pod clankem byli prehnane, nadruhou stranu potetovani lide casto voli leta motiv a misto tetovani. K vysledku pak tedy maji citovy vztah a je tedy pochopitelne, ze je Vas clanek rozcilil a jejich reakce byla prehnana. Myslim, ze by Vam neuskodila troska tolerance k ostatnim lidem.

3 0
možnosti
TA

tajny agent

29. 8. 2011 15:06
Re: Troska tolerance

No srovnavat docasnou upravu na tele s tou trvalou primo do lidskeho tela mi prijde ponekud mimo. A o tom nejspis i autorka pise ... proste o lidech s divnymi myslenkovymi pochody co si nechaji udelat tetovani.

0 0
možnosti
J

janne

29. 8. 2011 11:04
Vas nazor nerovna se obecna pravda

Vy mate ale paradni mindrak, to se musi nechat. To jste to vsem kerkam nandala. Pritom by stacilo, abyste svuj predchozi clanek nevydavala za obecnou pravdu ale jako vas nazor. Mozna je to pro vas opravdu tezke pochopit, ale tetovani je kazdeho osobni vec a kazdy ma sve duvody a svuj pribeh, stejne tak jako vy mate ten svuj (mimochodem, proc nosite nausnice a klobouk a licite se?). A svete div se, hodne "vysoce postavenych" lidi kerku ma, nekteri i hezky viditelnou. Uroven cloveka se pozna mimo jine i podle miry tolerance a otevrenosti, neodsuzovani a prijimani jinakosti sveta, takovy, jaky je.

Posilam pozdrav do Ameriky, pokerovany pravnik z banky ;-) (pardon, vlastne jsem mel napsat zamindrakovany loser z okraje spolecnosti) :-)

4 0
možnosti
TA

tajny agent

29. 8. 2011 15:18
Re: Vas nazor nerovna se obecna pravda

Vase myslenkove pochody ...

1.Mit na neco nazor = mit z neceho mindrak, nekomu nandat ...8-o

2.Srovnani trvale zmeny v kuzi s nosenim obleceni jinych netrvalych uprav.

3.Kdyz neco clovek neprijima, neznamena ze to netoleruje. Proste tetovani pani vidi jako znak primitivizmu, nevyzralosti, zakomplexovanosti ... to prave tetovany clovek si mysli ze tetovanim je nekdo jiny a tim prave sam sebe pred vyzralymi zesmesnuje.

4.No jo ... dalsi co si mysli ze vzdelani ma neco do cineni s vyspelosti cloveka ze to tak davate na odiv. No ... mate kerku tak uz zamindrakovanej nejste, ze? Bez kerky byste byl ve vasich vlastnich ocich nejspis nula.

0 0
možnosti
E

einorean

29. 8. 2011 9:59
je mi líto... za autorku článku

tak a společnost má nového potenciálního nepřítele.... pro některé jsou to lidé jiné barvy kůže (rasisti), po jiného jsou to lidé jiného náboženského vyznání (náboženští fanatici)... pro dalšího to jsou lidé z jiné příjmové skupiny (komunisti)... a někomu hrábne úplně jiným způsobem, takže vidí nepřátele například mezi tetovanými (debilové, autorka tohoto článku a jiní debilové).... všichni tito lidé mají jedno společné - jsou to primitivové, jejichž primitivita spočívá v tom, že považují za méněcenné všechny, kdo nejsou konformní s nějakým jejich názorem

4 0
možnosti
TA

tajny agent

29. 8. 2011 15:24
Re: je mi líto... za autorku článku

Kdyz nekdo bije male dite a vy to odsoudite ... povazujete toho druheho za menecenneho a sam jste debil? ... jak rikate, protoze jste nekoho chovani oznacil za spolecensky nevyhovujici? A kdyz nekdo oznaci osobni jednani nekoho napr. tetovani jako nevyzrale tak se to podle vas rovna hledani potencialniho nepritele a takoveho cloveka oznacujete debilem?Zatim nepomahate vyvratit tvrzeni o nedospelosti,zakomplexovanosti lidi s kerkama ...

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

29. 8. 2011 8:56
Tetvání má svůj původ,

i tradici, označení příslušnosti, postavení, jinak je tomu ovšem např. u maorů a jinak u příslušníků mafie, gangů či kriminálníků, ale také bezúhonných, např. umělců (víte, že např. Ema Destinová měla tetování?) může jít totiž a většinou jde o prosté "zdobení těla", módu - prostě se to někomu líbí jako trvalá ozdoba, výstřednost i sebevyjádření, památku na někoho/něco, malé, velké, barevné, černé, na různých částech těla, někdo si vybere z katalogu, jiný chce jen něco originálního. (I tatéři jsou různí, specializovaní, někteří třeba ze zásady netetují určité části těla.) Jsou jistě i tací, kteří třeba v mládí "bl*bli" a později litují. Lidé jsou různí. Naopak to někoho odpuzuje celkově, (někoho jen to, že je to "natrvalo"), jiný to bude mít navždy spojené pouze s "kriminálem" a rozdíl nebude chtít vidět - jeho věc.

Opovrhovat někými jen proto, že má tetování, ovšem svědčí více o hlavě "opovrhovače" než o tetovaného.

1 0
možnosti
JK

pesimistka7

29. 8. 2011 8:58
Takže:

lidi s tetováním nejsou VŠICHNI vyrovnaní a supr, STEJNĚ jako ti BEZ něj.

2 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

29. 8. 2011 8:52
omg

Autorce vadí nejen tetování,ale i Crocs, žabky, vietnamky, ťapky nebo například kraťasy s velkými kapsami,bílé ponožky,černé ponožky a asi i ponožky obecně.Nechte ji žít v jejím maloměšťáckém mozečku a dobře se bavte stupidními názory,které prezentuje na webu.Její snaha o seberealizaci je úsměvná a hlavně neškodná.Naštěstí její názory nesdílí většina lidí a osobně si myslím,že jí někdo s tetováním asi hodně ublížil a teď si prostě ulevuje.Možná ji manžel opustil kvůli potetované kočičce co nemá obličej jako vosková figurína a prostě tímto způsobem ulevuje své bolesti.Co zbývá dodat?Jen to že všichni lidé bez tetování jsou určitě vyrovnaní a vzdělaní a supr.Jen ona ne.

2 0
možnosti
LS

stejzy

29. 8. 2011 8:15
Panebože

Bože to je blbka, udělejte s ní něco!

2 0
možnosti
JJ

jonatan66

29. 8. 2011 8:01
Je to jasný

No jó... paní je z Ameriky... Tak to je diagnóza sama o sobě ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog