Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

natalajda

29. 8. 2011 8:01
.

Takové věci může opravdu psát jedině zakomplexovaná,neatraktivní, znuděná ženská která u počítače cpe koblihy a kape ji čokoláda na klávesnici ;-)

2 0
možnosti
JK

pesimistka7

29. 8. 2011 9:06
Re: .

Nemusí být neatraktivní, ani přecpávající se, může to být prostě jen bl*bka.;-)

3 0
možnosti
L

Lendule1

29. 8. 2011 7:45
možná už to někdo zmínil

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

29. 8. 2011 0:55
Tetování je stejná hovadina jako facebook

Nepotřebuji se dívat na fotky, jak se kdo kde s kým ožral. Nemluvě o stupidních vzkazech a duchaplných výlevech a odkazech. Tetování mají lidé, kteří mají nějaký psychický problém. Se vzděláním nebo postavením to nemá co dělat, i učitel nebo manažer může být pitomec.

1 0
možnosti
JJ

jonatan66

29. 8. 2011 8:10
Re: Tetování je stejná hovadina jako facebook

Jestliže jste si vybral přátele, kteří kamkoili dávají fotky jak se kde s kým ožrali, stupidní vzkazy apod. tak to spíš vypovídá o Vašich psychických problémech.

Tetování mají lidé, kteří mají psychický problém... A přidejte ještě, že muži jsou chytřejší než ženy, černoši jsou líní, židé si uzurpují celosvětovou moc atd. Předpokládám, že Vašim oblíbeným autorem bude pan Adolf nebo Klement. To byli taky takový "yntelygenti" jako vy ;-D

4 0
možnosti
KN

Karel Pipin

28. 8. 2011 21:51
Tetotání jako nahrážka za chybějící odvahu sdělovat verbálně

svoje názory?

U tohoto článku, ale hlavně u reakcí dotčených si uvědomují, jak nebezpečná může být paušalizace resp. generalizace.

Ale pokud bych si mohl dovolit rozšířir škálu ryze OSOBNÍCH názorů, tedy nikoliv vědeckých (:-) ), tak si myslím, že malou kerku či tetování nemá smysl hodnotit. Může to být prostě osobní fajnůstka.

Ovšem tím si nejsem tak vždy jistý u větších tetování. Tomu nerozumím. Vnímám to jako sebeagresi, nevkusnost, .... navíc mnoho lidí tak dává najevo svou osobitost, nekonformnost, ..... a přitom je to vlastně často opak. Je to jedna z mála odvah, navíc naprosto nekonflitkních s trendy této společnosti. Táto společnost má spoustu kerkářů, ale málo lidí otevřeně říkat svoje názory, které jsou často v rozporu s názory vládnoucích kruhů a jejich poskoků a děvek (novináři, celebrity, šlapky, ....) kteří určují co je IN.

2 0
možnosti
KN

Karel Pipin

28. 8. 2011 21:52
Re: Tetotání jako nahrážka za chybějící odvahu sdělovat verbálně

Daleko bezpečnější je nosit tetování přes půl zád, než být autentický se

svými názory a říkat názory, které nejsou IN a ohrožují domněle či

skutečně sociální status člověka.

PS.

Toto je pouze můj osobní pohled na část této "komunity". Postřeh do barevné mozaiky jiných postřehů. Tedy nikoliv absolutní pravda a poznání.R^

1 0
možnosti
EP

E.Stark

28. 8. 2011 20:27
Ashby má komplex od puberty

Je to jasný, jak facka. Podle tý zmiňovaný studie sexuje mnohem víc potetovanejch adolescentů. No a Ashby žádnou kérku neměla, tak ostrouhala... ;-D

1 0
možnosti
E

ephemeroptera

28. 8. 2011 16:13
Na argumentaci, že vzdělaní a vysoce postavení lidé...

... mají taky  tetování, lze snad jen říct, že někteří vzdělaní a vysoce postavení lidé taky šňupou kokain ... dělá to snad z drog něco, co je normální a zdravé? Zrovna u tetování bych vůbec nezohledňoval míru vzdělání nebo postavení. Já osobně v tom spíše vidím jistý druh myšlení typu "tady a teď, budoucnost je daleko". A taky je to jistá forma exhibicionismu... tedy alespoň u nás. Členové Yakuzy se tetují, aby tak symbolizovali sounáležitost ke skupině a vyčlenění se z běžné společnosti. Maoři se tetovali aby ukázali své společenské postavení, vojáci se tetují znaky regimentů, jednotek, nebo míst, kde sloužili atd. U nás nemá tetování žádnou takovou tradici ani hodnotu a je pouhým módním výstřelkem. A taky bych neházel všechny tetované do jednoho pytle. Důvody jsou různé .. někteří si myslí, že tím vyřeší nějaký svůj problém, jiní to berou jako umění, jiní jsou proste jenom hloupí a krátkozrací, ale každopádně by neměli být odsuzování všichni jedním vrzem.

1 0
možnosti
E

ephemeroptera

28. 8. 2011 16:28
Re: Na argumentaci, že vzdělaní a vysoce postavení lidé...

Každopádně jedno mají všechny tetování společné: Chtějí do světa něco vykřičet, dát něco najevo... od jednoduchých zpráv typu "jsem šlapka" až po složitá podvědomá psychologická sdělení. Někdo to chce vytrubovat do světa, někdo ne ...

0 0
možnosti
RO

Rozlousknutý oříšek

28. 8. 2011 13:06
Takže podle autorky

Vlastně pokud napíšu, že všichni nepotetovaní lidé jsou idioti s psychickými poruchami a dno společnosti a oni mi řeknou, že jsem debil, tak to automaticky znamená, že mám pravdu?

5 0
možnosti
K

kilgore2.0

28. 8. 2011 16:21
Re: Takže podle autorky

To je autorčin nejčastější "argument" ;-)

3 0
možnosti
D

defi

28. 8. 2011 10:20
Výborný článek

který dokazuje jen ty psychické problémy "označených"

1 0
možnosti
K

kilgore2.0

28. 8. 2011 11:13
Re: Výborný článek

Přesně tak - sice to "dokazuje" absolutně bez důkazů, ale je to tak! ;-DRv

2 0
možnosti
J

jed-na-krysy

28. 8. 2011 10:02
4 0
možnosti
MR

TrueRobos

27. 8. 2011 20:16
Vaše hloupost zaměňuje příčinu a důsledek

Amerika je země sázející na obrovskou konformitu, která se v podstatě blíží konformitě totalitní. Lidé žijí určitým způsobem, aby se zařadili do určitého sociálního strata - a jedno kérky nařizuje, zatímco jiné ho zakazuje. Mezi úspěšnými je málo potetovaných, protože tetování je ve společnosti stigmatizující, ergo je těžké být potetovaný a úspěšný. Vaše úvaha je stejně absurdní, jako když před lety argumentovala jedna žena tím, že "víra je dobrá, vždyť prezident USA je taky věřící člověk". Kauzalita je ale opačná: Kdyby byl ateista, nestal by se prezidentem USA. Můžete pokračovat ve svých úvahách, které hravě dokážou, že černoši jsou degenerovaní, protože jich je méně v nejvyšších pozicích, Je to úplně stejné uvažování, jaké jste nám předvedla. Nebo můžete stejné nesmysly citovat z podobných hloupých knih, jako je "Image muže", kde se vysvětluje, že pokud chcete být úspěšný, potřebujete oblek. Toto vytvořilo celou armádu de bilů v obleku, kteří dnes lidstvo otravují na každém kroku.

5 0
možnosti
RN

9 99

27. 8. 2011 21:16
Re: Vaše hloupost zaměňuje příčinu a důsledek

Hm, takže ještě kolik máte těch kérek? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog