Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jesterator

5. 2. 2012 15:54
Excelentí FLAME

Zdravím autorku a skládám poklonu, takhle dobrý flame už jsem dlouho nečetl :-D Koukněte kolik lidí se Vám podařilo vytočit :-D

No a teď malinko vážněji: Vážená autorko, po přečtění Vašeho článku jsem přesvědčen, že nejen, že nevládnete elementární lidskou slušností, empatií ani sociálně-kulturním cítěním, ale navíc sama sebe pasujete do role samozvaného bezchybného sebestředného despoty. Je všeobecně známou pravdou, že víra ve vlastní dokonalost je znakem závažné duševní poruchy a z tohoto důvodu Vám nabízím kontakt na některého z mých psychologicky i psychiatricky vzdělaných přátel, kteří by Vám případně dokázali pomoci. Nakonec dodávám, že doufám, že nepacujete jako personalista a pokud ano prosím sdělte u jaké společnosti, že se to nemám nikdy ucházet o práci. Je mi 29 let, jsem od přírody pleška a nejsem Skin. Navíc za 14 dní se ze mě stane podvratný živel, kriminálník a pravděpodobně i agresivní úchyl. Jsem objednaný k tatérce. Mnoho zdaru!!!

0 0
možnosti

Tafyna

19. 1. 2012 13:26
Nechápu...

Milá dámo!

Vaše kardinálí výgrcy že tetování, piercingy atd. maj jenom prostitutky, pornoherci, kriminálníci a blbci bych ráda vyvrátila tím, že ti, co za nás nasazují životy ve válkách mají téměř všichni nějaké tetování, něco to pro ně znamená! a nemyslim si že sou to prostitutky nebo kriminálníci! To samé námořníci, piloti vojenských letadel atd! Tetování je staré zhruba 5000 let a ano neslavnou pověst získalo hlavně kvůli kriminálníkům, kteří si ho dělali ve špatných podmínkách ve vězení. ale dnes zdobí miliony lidí po celém světě, výzkum z roku 2002 v Americe uvádí, že 1 z 8 Američanů má

tetování.!!! Tetování mělo významnou roli při rituálech a tradicích. Například ženy tetováním vykazovaly své dovednosti a starověcí šamani jako projev léčivých schopností si tetovali prsty i zápěstí. a mohla bych psát dál, ale bohužel se mi to sem nevejde! Zakončím to jen tím, že vaše názory sou extrémně zastaralé, směšné a URAŽLIVÉ!!!  Ste jenom zakomlexovaná, znuděná a neoriginální blbka!

0 0
možnosti

Andy008

30. 11. 2011 13:12
Vážená

v dnešní době má tetování nebo piercing tolik lidí, že by troufám si říci, polovina našeho národa musela být naprosto hloupá a nenormální.

Já sama mám piercing i tetování, cítím se být duševně i jinak zdravá a naprosto normální.

Většina toho co ve vašem článku stojí jsou nesmysli a nepravdivé informace. Chápu a respektuji to, že se každému líbí něco jiného a myslím že by jste top měla respektovat i vy.

Pracuji v sociální sféře a mám vystudovanou V'Š, tudíš si nemyslím, že jsem nějaký ,, kriminálník,, či něco jiného z těch označení, kterými titulujete lidi s tetováním či piercingem.

Přeji vám, aby se změnil váš pohled na svět kolem sebe a ostatní lidi, protože bez toho si myslím, o mnoho krás života, vzájemného porozumnění a respektu, přijdete.

1 0
možnosti

drbas

24. 11. 2011 12:04
vazena pani

neveril bych, ze takovy nazor je mozny v roce 2010... vy jste zamrzla nekdy v 80tych letech, ze? to jste prozila prvni lasku a prvni zklamani (a evidentne ne posledni)... pustte si misu davida.. on vas rozveseli... (btw, nemam dredy, ani tetovani, ani piercing, ale vase "argumentace" je jak z prirucky hnede nebo rude strany)... tfuj tajxl... preji pekny zivot "spravne vychovane panicky"... Rv;-D vy totiz vite, co je "spravne" a co neni, ze?

1 0
možnosti

Orianne

20. 11. 2011 14:02
Argumentace

Každý má právo na svůj názor, ale promiňte - argumentovat tím, že tetování je pro lidi s komplexy a A.Jolie by nám mohla vyprávět? Případně že černoši patří většinou mezi nejnižší třídu? Vážně nevím, kam na tohle chodíte, nenapsala jste si tento článek někdy před třiceti lety ? Opravdu doufám, že šlo jen o špatný vtip, který vznikl z chvíle nudy.

A pro informaci, ačkoliv se mi váš článek zdá zpátečnický a opravdu nesmyslný, tak nemám ani tetování ani spousty piercingů. Přesto se mi to nezdá jako znak "lůzy"/ "nejnižší třídy" jak tady píšete.

Přeji hezký den.

1 0
možnosti

kosticka002

17. 11. 2011 16:31
Tetování

Přečetla jsem si tento článek až teď a nevím, jestli se mám smát, nebo brečet.Ten kdo to psal, zřejmě vyjadřuje svůj prudérní, zahořklý a trapně sebejistý názor. Co má společného kvalita práce a vůbec kvalita člověka s tetováním či piercingem??? Nebudu se rozčilovat nad ubohostí pisatele článku, ale pro jeho informaci....Kdo kdy kde napsal, nebo udělal studii, že ti co mají tetování, či jinou ozdobu, jsou méněcennými lidmi, či dokonce hloupějšími???Znám spoustu šmejdů v kvádru, co šlapou po zádech jiných a rozhodně kvalitní lidé nejsou.

Prosím autora článku? ať se příště drží témat o kterých něco ví..ne jinak, ať se na psaní vys... uplně

Uzavřu to prostou větou, z mého oblíbeného filmu.." PRO HLUPÁKA KAŽDÝ HLOUPÝ"

Zdraví potetovaná, dobře zaměstnaná, inteligentní žena, která žije kvalitní plnohodnotný život se svým cejchem...

A JE MI KRÁSNĚ!

2 0
možnosti

usual suspect

14. 11. 2011 14:49
Ha ha ha...

...ještě,že je to jen legrace,myslet to ta paní vážně,myslel bych si,že je to komunisticko-šosácká kráva z uličního výboruRv:-/

1 0
možnosti

NikaW

7. 10. 2011 4:24
část1.

Slečna, paní, žena nebo TO co to psalo, mi příjde, že zamrzla kdesi v době dávno minulé. Plně souhlasím s tím, že autorka to opravdu nemá v hlavě srovnané a příjde mi též jako katolička, trochu to zavání i feminismem, kdo ví... Nebo si snad hraje na vymítače ďáblů a zkouší spasit svět?

 Drahá osobo, pokud Vám příjde zvrhlé a očividně i perverzní a naprosto nemorální a nenormální to, že si někdo chce ozdobit tělo a't se jedná o tattoo, piercing, skarifikace apod. tak Vám poradím jednu dobrou věc, sbalte si kufry a odplujte na antarktidu, tam to tak často potkávat nebudete :-)

Víte, je zajímavé, že já sama mám pár ozdůbek, absolvovala jsem SŠ, pracuji ve zdravotnictví, budu nastupovat na VŠ a nikdy to nikde nikomu nevadilo a psychicky labilní se necítím a žádné problémy nemám a nikdy jsem neměla. Jedinou osobou, která by zde měla vyhledat odbornou pomoc jste totiž jen a jen Vy. A dost byste se divila, kolik lidí studujících VŠ, manažeři,lékaři, kolik z nich má piercing, tetování.

1 0
možnosti

Tattoo.Meggie

5. 10. 2011 23:12
ohromující

To je úžasné a to ta "dáma" psala kdy? V 80tých letech?Nebo dodnes nevycházela z domu? Popř.asi nikdy nebyla za hranicemi nebo bydlí na pustém ostrově,sama čte pouze co napsala její ruka,živí se výhonky a v životě neviděla žádný časopis ani nezapla MTv?Jinak si tuhle omezenost dost dobře nedokážu představit. Navíc mi to přijde napsané takovou nezasvěcenou formou s prvk klackovitosti,jakoby to psala 18-cti letá pobouřená katolička nebo.......tak nějak.........No jo vítejte ve světě,kde chodí stále ještě i takoví lidé :-) ale tomu se lze snad jen vysmát,to přece nemůžeme brát vážně...

1 0
možnosti

EnemyOfAllManking

11. 9. 2011 11:44
Tetování,dredy,perforace

Tak z tohohle ´´článku´´ jsem docela ´´rozčarovanej´´,protože mi nejde na rozum,jak takovou blbost někdo dokáže vypustit z pusy,nebo v tomhle případě z klávesnice!Dobře,beru,že nějací vysocí státní hodnostáři by měli vypadat reprezentativně,přiznávám,že někdy potetovaní,dredaři nebo lidí s piersingem vypadají pochybně,ale jinak nevidím žádný problém v podobném krášlení těla.Podobné věci člověku nijak nezmění osobnost,nezmění mu myšlení.A že tohle dělají zakomplexovaní lidé?O nich to běžně říkají ti,co je sami mají.

Další věc.Tyto věci brání kariéře nebo přístupu vůbec k nějaké lepší práci?Myslím,že vy jste buď sama nedosáhla nějaké kvalitní práce,se kterou by jste byla spokojená,protože znám ze svého okolí dost lidí,kteří jsou min.potetovaní a nijak jim to nebrání v kariérním vzrůstu.A příklad hovořící za vše můžeme najít v panu Franzovi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5296x
Typická ženská, která musí kecat do všeho, proto se rozhodla psát blog